2009. december 15., kedd

Szülinapi ajándékaim 3 - Cadouri de ziua mea 3

Még tartozom pár fotóval arról miket kaptam szülinapomra, főleg az írásos párna miatt :)
Ezt az írásos párnát természetesen az anyukámtól kaptam, ő nagyon profi ebben a kézimunka fajtában :).
A vázát a nagyobbik öcsémtől kaptam, rá jellemzőek az ilyen dolgok, nekem is tetszik :)
A tálat anyósoméktól kaptam. Még kaptam egy csokor gerberát is, de hát az már hétfőn (vasárnap kaptam) reggelre eléggé hervatag volt, de köztudott, hogy a gerbera nagyon rövid ideig birja, nagyon szép de egyáltalán nem egy tartós virág.
Ezuton is köszönök minden ajándékot és a köszöntéseket!Vă mai datorez cu nişte poze cu cadourile ce am primit de ziua mea, mai ales cu cea despre perna mea cu broderie tradiţională "irasos " :) Bineînţeles perna am primit-o de la mama mea, ea este profesionistă în acest tip de broderie :) Vaza am primit-o de la fratele meu cel mai mare, este o vaza tipică stilului lui, dar îmi place şi mie :) Vasul termorezistent am primit-o de la socrii, împreună cu un buchet frumos de gerbera, dar deja luni dimineaţa (duminica am primit-o) era puţin ofilită, iar luni seara când am venit acasă deja e arăta foarte trist, gerbera este o floare foarte frumoasă dar ţine foarte puţin. Mulţumesc frumos şi pe această cale pentru cadourile şi de urârile de bine!


3 megjegyzés:

Kriszta írta...

Fantasztikus, gyönyörű, csodaszép a párna!!! Nekem is nagyon tetszenek az írásos minták, de én nem vágnék bele :) A többit is használd egészséggel :)

Vacskamati írta...

Még nyolc napon belül (?): Isten éltessen! :D

Csodás ez a párna.. valamikor én is tudtam írásost hímezni.. lehet, már nem menne.. :D

Csilla írta...

Köszi Kriszta. Én sem tudok írásost, ezért kapom :)
Igen Vacskamati még nyolc napon belül, tízedikén volt :) Köszönöm szépen :Ö