2009. december 24., csütörtök

Párnák és teritő - Perne şi faţă de masă

Tegnapelőtt éjjel fejeztem be két párnát és egy teritőt magunknak a karácsonyfa szoknya anyagából. Nagyon szeretem a csillagos blokkokat. Bár nem tökéletesen illeszkednek adarabkák mindenhol, de szerintem nem lettek rosszak.
Ja igen, a játék, már mindenkitől kaptam visszajelzést, hogy feladta az ajándékát és már csak pár emberke van aki még nem kapta meg. Köszönöm, hogy velem játszotatok és majd még esetleg megismételjük.


Alaltăieri noaptea am terminat 2 feţe de pernă şi o faţă de masă pentru noi, din materialele folosite şi la fusta pentru brad. Îmi plac foarte mult blockurile cu stea. Cu toate că cu săturile nu se potrivesc pestetot dar îmi place aşa în general cum au ieşit. apropo jocul de crăciun. Deja de la toate particpantele am primit confirmarea despre trimiterea cadourilor şi doar vreo 4-5 sunt care încă nu am primit cadoul de le îngeraşul lor. Vă mulţumesc pentru că aţi jucat cu noi şi dacă veţi dori vom mai face.


1 megjegyzés:

Kriszta írta...

Nagyon szép lett a párnád és a terítőd is, olyan jó kis hangulatos :) Igen, igen, jó volt a játék nagyon, kérek ismétlést :D, megismerhettem nagyon értékes embereket is az országból!