2009. december 27., vasárnap

Sapka és nyakmalgítők ajándékba - Şapcă şi neckwarmere cadou

Készítettem még 3 nyakmelegítőt és egy sapit is ajándékba.
Am mai tricotat 3 neckwarmere şi o căciulă.

A sapi egyöttest alkot egy nyakmelegítővel és a kisebbik öcsémnek kötöttem, csavart mintás a nyakmalagítő és bordás a sapi. Együtt 85 g és mind megy a fonalfaló játékba.
Şapca face parte dintr-un set pentru fratele meu cel mic (în vârstă :)) Neckwarmerul are model cu torsade iar şapca model elastic format din dou ochiuri pe faţă două pe dos.Egy bordó nyakmalagítőt kötöttem az anyásomnak, néhány fonat díszíti a mattabb képen ez jobban láétszik, viszont amásikon a szín valósághűebb. Ez is készleten lévő fonalból va, így megy a fonalfalóba a maga 88 g-ával.
Aceste neckwarmer bordo am făcut-o pentru soacra mea, este decorat cu model împletir, care se vede mai bine în poza mai mată iar culoarea este mai aproape de cea reală pe cealată poză.


És végül még egy nyakmelegítő, a sógornőmé lett, a mintája azonos az öcsém nyakmelegítőjével. ez is fonalfalós fonalból van, és 54g. Most a játék mérlege nálam azt mutaja, hogy felhasználtam eddig 1944 g fonalat és megkötöttem 20 darab valamit.
Şi în final încă un neckwarmer pentru cumnata mea, are modle identic cu neckwarmerul pentru fratele meu.Ennyi a kötöttem, most jönnek maj a varrott meglepik.
Acestea erau cadourile împletit, urmează cele cusute.


1 megjegyzés:

Macus írta...

Szuper szépek!!!