2009. december 1., kedd

Adventi naptár - Calendar de advent

Varrtam Lillának egy adventi naptárat. Rengeteg a hibáj, nagyon jól tudom. A zsebeket nem sikerült egyformára varrni és szépen egysorba rakni, peddig mértem, meg figyeltem. Próbálkoztam a szabadgépi tűzéssel, hát rémes lett. Ennyira futja az én jelenlegi tudásomból, nagyon sokat kell még gyakorolnom, ez tény. De az angyalka amúgy eléggé tetszik. A képről nem annyir jön át, hogy a hajában van pár arany szál és aranyszínű szatén csillagokkal van összefogva a haja kétoldalt. Aranyszínű zsinórból fontam neki glóriát, a szárnyai picit elállnak, filcből vannak. Este fogom föltenni a szobájába az első meglepivel együtt, még nem látott belőle semmit, kiváncsi vagyok a kis arcára mikor meglátja :)


Am cusut un calendar de advent pentru Lilla. Are o mulţime de defecte, ştiu foarte bine. Nu am reuşit să fac buzunarele identice şi să le aşez frumos, cu toate că mereu măsuram şi încercam să fiu atentă. Am încercat să quiltuiesc cu maşina, a ieşit groaznic. Atâta ştiu eu acum să fac, îmi lipseşte multă-multă exersare. Cu ingeraşul sunt aşa în general mulţumită. Nu prea se vede în poză, că are câteva fire aurii în păr, şi părul este prins cu câte o steluţă aurie din saten. Din şnur auriu am împletit glorie pentru ea, aripile din fetru, nu sunt complet lipite de fundal, au un efect 3D. Seara o voi pune în camera ei, împreună cu surpriza pentru prima zi, încă nu a vâzut, nici parţial, sunt curioasă de faţa ei când o va vedea :)

9 megjegyzés:

krisz írta...

Csilla nagyon kedves kis angyalkát varrtál az angyalkádnak.

nöné írta...

Tüneményes, és a szándék a fontos. Különben is sztem pont így akartad, vagy tévedek:o))) Nagyon kíváncsi lennék a Picilány pofijára, amikor meglátja.

Kriszta írta...

Szerintem is tüneményes, és mindenképpen egyedi :) És én is szívesen megnézném Lilla arcocskáját, biztosan nagyon fog örülni :)

Ledorka írta...

Édes, aranyos angyalka lett! :))

Vacskamati írta...

Hidd el, nem az a pár mm a fontos! De ha nagyon zavar, pl. óriás farkasfog vagy szaténszalag szegéllyel eltüntetheted az egyenetlenségeket.. mondjuk jövőre.. :)

Addig is, tégy egy kis arcpírt az angyalka arcocskájára, meglásd, még szebben fog mosolyogni! Nekem nagyon tetszik a naptárod! :)

Alexandra írta...

Este foarte frumos! Ma bucur ca l-ai terminat, e perfect, si Lilla va fi incantata!
Eu am un calendar de Advent cu Mos Craciun inceput acum cativa ani si inca neterminat :-(

♥ Mihaela írta...

Pentru Lilla va fi cel mai frumos calendar de advent. Stiu ca si copiilor mei le place de 100 de ori mai mult ce le fac eu decat orice lucru cumparat.
Si apoi chiar e un calendar minunat!

Csilla írta...

Köszönöm lányok aranyosak vagytok. Tetszett Lillának, bár kicsit továbbtartó lekesedést vártam, na de az is valami, hogy a mesekönyvből akart neki olvasni :)
Mulţumesc fetelor sunteţi foarte drăguţe :)

...tiktakro... írta...

Ingerasul sa va aduca pace si dragoste in casa...iar in fiecare buzunar sa fie o mica comoara pentru voi toti :).