2009. december 14., hétfő

Ajándékom Teodorának - Cadoul meu pentru Teodora

A három csomagból egy másik Teodorához utazott pár napig, míg ma célba ért. Ez is egy kis karácsonyi meglepi volt :) És igen megint egy textil képecske (26x27 cm). Nekem ez tetszett végső állapotában a leginkább, bár megvallom őszintén ezt volt a legnehezebb hímezni, kissé nehéz az aranyszínű fémes osztott hímzővel dolgozni, de végül elkészült egy este alatt, nekem nagyon tetszik és saját elmondása szerint neki is, aminek én nagyon örülök :)


Din cele trei pacheţele a doua a călătorit câteva zile, dar azi a ajuns la Teodora. Şi acesta era o mică surpriză de crăciun. Da din nou un tablou textil (26x27 cm), şi da din nou cruciuliţe. Din toate ce am făcut asta îmi place cel mai mult, dar recunsoc că acesta era cea mai grea de lucrat, pentru că nu este de loc uşor să lucrezi cu mouline auriu, este un fir metalic, dar totuş am terminat-o într-o seară, mie îmi place foarte mult şi ea se bucura tare când a primit-o, pentru care şi eu mă bucur :)

5 megjegyzés:

Kriszta írta...

Csodaszép ez a képecske is :)

Elena írta...

Imi plac foarte mult cadourile care s-au facut cu acest schimb. Imi pare rau ca nu am putut participa si eu dar sper sa nu ratez data viitoare.

Csilla írta...

Elena, daca voi doriti vom organiza si anul viitor si te asteptam si pe tine :) Acesta era un cadou ase de a da un cadou Teodorei, cadoul meu din joc era pentru Daniela, si eu am primit de la Ortansa, cand se incarca bateriile de la apar va arat si voua ce am primit :)

...tiktakro... írta...

Este minunat ingerasul meu !!! si pot sa va spun asta pentru ca il am in fata ochilor toata ziua ;).
Multumesc Csilla, multumesc pentru minutele petrecute cu acul in mina si gindul la mine, multumesc pentru fiecare cruciulita din tablou.
Teodora.

Csilla írta...

Cu cea mai mare placere Teodora!