2009. december 29., kedd

Irásos futó - Table runner

Ezt az szép, elegáns, a két párnához illő fehér írásos futót kaptam az Anyukámtól ajándékba. Megmutatom a két mintát közelebről is :)
Kaptam még pár szép dolgot, főleg hasznos dolgot, konyahai -háztartási dolgot, de a saját készítésű kategóriába ezt tudom megmutatni.


Cadoul de crăciun de la Mama era un table runner cu broderie tradiţională "irasos", completează setul elegant, brodat în alb, format deja din două perne. Cele două modele vă arăt şi de mai aproape :) Am mai primit lucruri frumoase, dar mai ales practice, lucruri de uz casnic şi de bucătărie, acesta este ce vă pot arăta în categoria de hand made.

4 megjegyzés:

Doina írta...

Este foarte frumoasa! Felicitari si multe salutari mamei! Te rog sa-i multumesti din partea mea pentru felicitare si pentru cele doua ornamente trimise de ea. A fost o surpriza placuta pentru mine!

Monika írta...

HŰha!!!!gyönyörű!A nyers vásznon a fehér írásos nekem is nagy kedvenc!

gubike írta...

Gratulálok anyukádnak a terítőhöz! Megnéztem a párnát is, az is nagyon szép. Attól meg különösen értékesek, hogy a nagymamád szőtte a vásznat. Ha van rá lehetőséged, tanulj meg mindkettőjüktől mindent, amit lehet.

Csilla írta...

Multumesc Doina, am transmis :)
Köszönöm az anyukám nevében is. Nagymamám már nagyon rég nem él, lassan 30 éve, alig ismertem hisz elemis voltam amikor meghalt :( Persze időmtől mértem igyekszem mindenfélét megtanulni, kipróbálni.